TRÄNING

Träning för kropp och själ

Du blir som du rör dig

Du äger möjligheten att skapa den kropp och det liv du förtjänar. Men det är lätt att fastna med fokus på hur kroppen bör se ut och borde vara, istället för att lyssna på vad kroppen under rådande omständigheter faktiskt behöver för att fungera och kännas bättre. Vardagens val och vanor påverkar vårt mående. Vi blir som vi rör oss, eller inte rör oss.

Jag utgår ifrån att kropp, själ och psyke hör ihop och behöver hanteras som en helhet för att du ska må bra, orka och utvecklas som individ och medmänniska. Med hjälp av smarta upplägg och snälla metoder hjälper jag dig att ta hand om ditt mående – med hänsyn till dina fysiska och mentala behov.

Individanpassad träning – inne, ute och online

Jag hjälper dig att orka mer och må bättre med hjälp av rörelse och återhämtningsträning – på min mottagning i Sävedalen, ute i naturen eller online. Jag fokuserar särskilt på balansen mellan ansträngning och återhämtning. Och det faktum att ingen kropp är starkare än sin svagaste länk.

Jag har stor erfarenhet av ungdomar och vuxna som lider av psykisk ohälsa/ ångest/ nedstämdhet, som kanske är, har varit eller riskerar att bli utmattade.

Oavsett vad som ligger till grund för din utmattning/ din stressrelaterade ohälsa – en orimlig arbetssituation, ett trauma, en (odiagnosticerad) neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, sjukdom, skada, fysisk funktionsnedsättning, att du behöver vårda en närstående eller att du helt enkelt gått vilse i livet – så hjälper jag dig att hitta kraften som tar dig vidare genom tillvarons terräng.

Hälsa

träning för alla

Vad gör träning för kroppen?